Bedrijven van de toekomst, Positive Finance Day 2023

Zesde Positive Finance DayBedrijven van de toekomst 

 

 Welcome LOW RES

 

 

Welke bedrijven hebben we als samenleving nodig passend bij de uitdagingen van deze tijd? Welk ondernemerschap brengt oplossingen dichterbij, welke bedrijfsstructuur past daarbij en hoe worden medewerkers intrinsiek betrokken?

 

Deze vragen komen aan bod bij de bijzondere zesde editie van de Positive Finance Day van Dazure en de stichting New Financial Forum. Dit jaar bundelen we kennis, inspiratie en inzichten met twee organisaties uit de nieuwe economie: YouBeDo (het sociale en duurzame alternatief van Bol.com) en We Are Stewards (voorvechter van steward-ownership, een organisatiemodel passend bij de uitdagingen van deze tijd). De zesde editie vindt plaats op woensdag 8 november, Kastanjelaan 2, Leusden. Gastheer dit jaar is ARAG. Je bent welkom vanaf 12.30 uur. Het belooft een bijzondere en interactieve editie te worden. Het definitieve programma volgt snel.

 

De Positive Finance Day, een event anders dan alle andere events in de financiële sector, laat zien waar het goed gaat in de sector en inspireert waar het beter kan. Dit jaar doen we dat met het thema Bedrijven van de toekomst.  De uitdagingen van deze tijd (klimaat, armoede, polarisatie, onvrede, angst) eisen andere oplossingen (benadering, vormen, gedrag). Hamvraag is: hoe komen we gezamenlijk tot een gezondere samenleving met bedrijven die hieraan voeding geven? Hoe ziet zo’n samenleving eruit, welke rol zouden bedrijven hierin spelen, wat is de functie van financieel dienstverleners en welke stappen gaan we zetten? Laat je inspireren door sprekers en deelnemers en zoek met elkaar naar antwoorden tijdens deze interactieve zesde editie van de Positive Finance Day.

 

Je bent vanaf 12.30 uur van harte welkom bij ARAG in Leusden. Het programma vangt aan om 13.30 uur (gelieve op tijd te zijn). Vanaf 17.00 praten we na met een drankje en een gezond  hapje. De entree bedraagt 75 euro, inclusief btw. Leden van de stichting New Financial Forum en genodigden van Dazure hebben gratis toegang. Bij een ‘no show’ zonder afmelding volgt een factuur van 75 euro inclusief btw  ten behoeve van de Stichting ALS Nederland.

 

Schrijf je bovenaan deze pagina in.