Brainpowersessie New Financial Activators, 16/9

Brainstormsessie New Financial Activators, 16 september 2021

 

Dit is de derde van drie ZOOM-Brainpowersessies voor de Activators van het New Financial Forum. Deze identieke sessies zijn bedoeld om samen de volgende fase van het New Financial Forum concreet te maken. Eerder dit jaar luidden we tijdens een interactieve sessie samen met Satish Kumar het nieuwe hoofdstuk van het New Financial Forum in. Ook hebben we via een enquête veel respons ontvangen over de meerwaarde van het New Financial Forum.

 

We organiseren drie sessies om zoveel mogelijk activators in staat te stellen te participeren. Deze ZOOM-sessies vinden plaats op 26 augustus, 8 september en 16 september.


Wil je meedoen op 16 september van 16.00 uur tot 17.15? Schrijf je dan in voor deze sessie (bovenaan deze pagina). Tip, als je eerst inlogt op het New Financial Forum, is de inschrijving in een druk op de knop geregeld.

 

PS Heb je je ook al ingeschreven voor de Positive Finance Afternoon van 21 september 2021, een gezamenlijk initiatief van de stichting New Financial Forum, Dazure en WIFS . Een mooie kans om activators te ontmoeten en geïnspireerd te raken door een tweetal excellente sprekers op een meer dan inspirerende locatie in Utrecht.

 

NFA