Let it bee

Netwerkbijeenkomst voor ondernemende vrouwen in de financiële sector

 

amelisweerd1

 

Silvia Janssen (Onkar Compliance) en Willem Vreeswijk (stichting New Financial Forum) organiseren op 16 mei een bijzondere netwerkbijeenkomst voor ondernemende vrouwen in de financiële sector op een wel hele speciale locatie.

 

We leven in een verandering van tijdperk, zegt Jan Rotmans (hoogleraar transitiekunde aan de Erasmus Universiteit Rotterdam). We zijn op weg naar een waardengedreven samenleving en economie. Juist in deze overgangsfase mag de vrouwelijke energie zichtbaar zijn. Hoe geef je hier uiting aan en wat creëer je in het streven naar een mooiere  financiële sector? Het niet-traditionele programma, begeleid door Silvia Janssen, biedt concrete handvatten met mooie technieken uit de Kundalini, met oeroude wijsheden uit de Hawaïaanse vergevingsleer Ho’oponopono en met de eenvoudige wetten van de natuur.

 

De bijeenkomst vindt plaats in Tuinderij Amelis’Hof. Dit is een achttiende-eeuwse moestuin vlak buiten Utrecht van één hectare groot waar sinds 1984 op biodynamische wijze groenten, fruit, kruiden en bloemen worden geteeld. Achterin dit paradijs is imker Marius Woensdregt van De Gulden Raat aan het werk. Hij laat  ons zien wat bedrijven van bijen kunnen leren. Waar mensen systemen hebben gecreëerd die het belang van de samenleving niet meer dienen, maken bijen deel uit van een natuurlijk organisme, waarin elke bij zijn talent mag ontplooien, waarin elke bij ertoe doet en waarin elke bij bijdraagt aan het belang van het hele bijenvolk (en haar omgeving). En dat zonder dat er een manager aan te pas komt.

 

Deelname kost € 125,- ex btw  per persoon. Dit is inclusief het e-book ‘Let’s bee’ over women’s power in de financiële sector’, een eigen beeldcollage en een prachtige bos verse bloemen.

 

Jouw programma

 

12.30 Ontvangst op Tuinderij Amelis’Hof, Koningslaan 9-A, 3981 HD Bunnik

13.00 Stap in je eigen kracht (Silvia Janssen)

Delen en ervaren van de vrouwelijke (ondernemers)kracht. Stil staan bij en met elkaar begrijpen hoe deze sector van binnenuit transformeert. Geïnspireerd op de Kundlini shakti power.

 
13.45  De kracht van het loslaten (Willem Vreeswijk)
Een betere wereld begint bij jezelf. Welke overtuigingen en mechanismen huizen in ons? Wat niet meer nodig is, kun je eenvoudig opruimen. Hoe? Met de oeroude technieken van het Hawaïaanse Ho’oponopono.

15.00  Ondernemerslessen van een bijenvolk (Marius Woensdregt)
Een demonstratie in de bijenkast van Gulden Imker Marius Woensdregt met uitleg over de natuurlijke organisatie van een bijenvolk en de lessen die organisaties kunnen leren van een bijenvolk.

15.45  Woman power in de financiële sector in beeld (Silvia Janssen)

16.45  Afsluitende woorden

17.00 Bloemetje voor jou
Pluk je eigen bloemen in de buitenlucht. Vers geplukt uit de schitterende bloemenweide van Tuinderij Amelis’Hof

 
17.30 Samenzijn met drankje en hapje

 

Cadeau voor jezelf

 

amelisweerd3

 

Deze bijeenkomst vindt plaats in het zonlicht en voor de zon achter de einder zakt, verlaten wij het terrein. Zodat de natuur weer kan rusten en groeien in de stilte. En dat geldt ook voor jou na een voldane hartverwarmende dag! Geef jezelf deze dag cadeau ♥

 

Je kunt je bovenaan deze pagina aanmelden.