New Financial Inspiration, april 2012, Leusden

Er is al veel bereikt. We hebben een krachtig netwerk opgebouwd van 120 enthousiaste Ambassadeurs.
Er zijn verschillende tools en communicatiemiddelen beschikbaar: een interactieve portal, een exclusief magazine, bijzondere bijeenkomsten en een digitale nieuwsbrief. Samen zijn we ervan overtuigd dat de beweging noodzakelijk is. De tijd is nu rijp om echt concreet te worden en een actielijst op te stellen om echte verandering in de financiële sector te bewerkstelligen.

 

Op 18 april zijn de ambassadeur uitgenodigd om te komen 'poetsen' en samen echt door te pakken om een fundamentele verandering in de financiële sector te bewerkstelligen. Dus van praten over....naar doen! Deze New Financial Inspiration bijeenkomst is gefaciliteerd door Ambassadeur Patrick Eppink van Turner en heeft plaats gevonden op landgoed de Boom te Leusden.

 
Commitment

Er is gewerkt aan het opstellen van een concrete roadmap en de uitwerking hiervan.  De deelnemers omarmden een van de vier thema's: klantbelang versus eigen belang, transparantie, cultuur en legacy. Zo'n dertig Ambassadeurs beantwoordden aan het einde van deze praktijkdag op film de vraag: hoe kan ik zelf concreet bijdragen aan de nieuwe financiële wereld?

De filmpjes vindt u op www.newfinancialforum.nl.
Klik hier voor een paar mooie impressies van de dag, en hier voor het verslag in VVP.