NFF Learning Journey Transsylvanië, 11-15 oktober 2016

Na de succesvolle Klantervaringsreis naar innovatief Griekenland in 2015 organiseren Love Made Visible (Ivo Valkenburg) en de stichting New Financial Forum (Willem Vreeswijk) opnieuw een belevingsreis. Ditmaal een vierdaagse Personal Learning Journey naar Transsylvanië (Roemenië).

 

Maak een paar dagen vrij en laat al je doelstellingen los. Kom tot jezelf in de ongerepte natuur van Transsylvanië. Ontdek een uniek natuurgebied, ontmoet creatieve, gedreven mensen en sociaal innoverende ondernemers en ontdek stilte en de ruimte in jezelf. Waar ruimte is, ontstaan nieuwe mogelijkheden, waar stilte is, ontluiken nieuwe ideeën. Gun je zelf een flinke dosis nieuwe energie en inspiratie voor het komende jaar...

 

De reis wordt georganiseerd door Willem Vreeswijk en Ivo Valkenburg in samenwerking met Lili Baumann en Bibi Smissaert. Ivo en Willem zijn al decennia actief in de financiële sector en hebben als missie om de financiële sector een menselijker gezicht te geven. Valkenburg doet dat onder meer vanuit Love Made Visible (www.lovemadevisible.eu) en Vreeswijk met de stichting New Financial Forum (www.newfinancialforum.nl).

 

Gun jezelf vier dagen niets. Ervaar de schoonheid van het alledaagse leven en de uitgelezen gastvrijheid van de mensen. Midden in de ongerepte natuur inspireert de verbinding met jezelf en met elkaar.

 

Na deze Personal Learning Journey gaat je energie en creativiteit krachtiger stromen.
Kijk hier voor alle informatie

 

Transsylvanië is door Lonely Planet uitgeroepen tot beste reisbestemming van 2016!


 

 

Meld je hier aan via het inschrijfformulier