NFF Collectief Leiderschap in de praktijk, 26 april 2018

Hoe creëer je binnen je bedrijf de optimale omstandigheden voor wendbare, zelfsturende, creatieve teams? De stichting New Financial Forum organiseert samen met PresenceAtWork op 26 april een enerverende ervaringsworkshop met baanbrekende inzichten en resultaten die bezoekers direct in de praktijk kunnen brengen.

 

De snel veranderende wereld met al zijn complexiteit vraagt veel van leiderschap in de financiële sector. Als organisatie zul je wendbaar en extreem klantgericht moeten zijn om de uitdagingen van morgen aan te kunnen. De traditionele leider heeft niet alle antwoorden op alle vragen. Deze tijd vraagt om collectief leiderschap: zelfsturende organisaties met volop ruimte voor creativiteit, talentontwikkeling en onderlinge verbinding en verantwoordelijkheid. Hoe organiseer je dit binnen je organisatie?

 

PresenceAtWork, al 10 jaar gespecialiseerd in dit gedachtegoed, neemt de deelnemers aan de hand. De workshop geeft concrete inzichten en handvatten en laat de deelnemers ervaren dat collectief en gedeeld leiderschap dé manier is om de groeiende complexiteit waar organisaties vandaag de dag voor staan aan te pakken. Herken jij jezelf en jouw team of organisatie in één of meer van onderstaande uitdagingen? Dan is deze kennismaking zeker relevant voor jou:

 

  • Zoek je naar een manier om de collectieve intelligentie in je team effectief in te zetten?
  • Zou je graag zien dat jouw team of organisatie meer eigenaarschap zou nemen op het geheel?
  • Zoek je naar manieren om zelfsturing te bevorderen in jouw team of organisatie?
  • Ben je ervan overtuigd dat het niet langer mogelijk is dat één persoon alle antwoorden heeft?
  • Is het tempo waarop alles om ons heen verandert een uitdaging voor jou en jouw mensen?  

 

Datum: donderdag 26 april 2018

Locatie: a.s.r. in Utrecht

Inloop: vanaf 13:00

Workshop: 13:30 – 17:00

Borrel & napraten: 17:00 – 18:00

Kosten: Ambassadeurs gratis, niet-Ambassadeurs 75 euro ex btw.

 

Je kunt je bovenaan deze pagina aanmelden.