Learning Journey, Schumacher College, 14-21 september 2019

Vaardigheden voor de 21e eeuw

Learning Journey 14-21 september 2019, Schumacher College in Devon Engeland

 

Schumacher College

 

Stichting New Financial Forum organiseert samen met Drinkable Rivers en Schumacher College van 14 tot en met 21 september de Mastertraining 'Vaardigheden voor de 21e eeuw'.

 

Welke vaardigheden passen bij de uitdagingen van deze 21e eeuw, hoe ontwikkel je ze en hoe pas je ze toe?

 

Voor de Nederlandse financiële sector heeft het New Financial Forum in samenwerking met Li An Phoa (Drinkable Rivers) en het Schumacher College een trainingsprogramma samengesteld. Dit programma is bestemd voor iedereen in de financiële sector die van maatschappelijke betekenis is of wil zijn. Werk je of wil je werken op het gebied van MVO, duurzaamheid, inclusiviteit, diversiteit, klantwaarden en innovatie, dan biedt deze training verdieping en verbreding. Geschikt voor senior en young management. Deze training vormt de derde Learning Journey van het New Financial Forum. Eerder organiseerde het Forum Learning Journeys naar Griekenland en IJsland.

 

We reizen per trein, overnachten op 14 september in Londen, dineren met een invloedrijke inspirerende leider en strijken vervolgens neer in het internationaal gerenommeerde Schumacher College in het prachtige Dartington, Devon.

 Schumacher College boord

 

Het Schumacher College is een leergemeenschap met op ecologie gebaseerde masterprogramma's en trainingen. Nadruk ligt op ervaringsleren met het doel praktische vaardigheden en strategisch denken aan te leren om de vele uitdagingen van de 21e eeuw het hoofd te bieden. Wereldberoemde docenten, denhttps://congres.newfinancialforum.nl/portal/templates/fckeditor/editor/fckdialog.htmlkers en doeners geven er les. Tijdens deze training ontmoeten wij (onder voorbehoud) mensen als Stephan Harding (Deep Time Walk), Mac Macartney (oprichter Embercombe), Nigel Topping (ceo We Mean Business Coalition), Mark Burton (directeur Bristol Pound, expert op het gebied van alternatief geld), Stephan Harding (Humans and Nature), Jonathan Dawson (Gaia Education), en Satish Kumar (oprichter Schumacher College). Ook heel bijzonder: uit Nederland gaat mee Volkert Engelsman (oprichter Eosta).

 

Informatie

 


Wat leren deelnemers van hun bezoek?

 

  • Een nieuw model voor een holistische economie
  • Nieuwe richtlijnen voor zakendoen - betekenis, waarden en praktische toepassingen
  • Positieve en echte voorbeelden van hoe bedrijven en organisaties van binnenuit veranderd kunnen worden
  • Vaardigheden en ondersteuning om uw eigen bedrijf of organisatie te transformeren
  • Een netwerk van gelijkgestemden die op dit moment bezig zijn om hun bedrijf van binnenuit te veranderen 

 

Aanbevelingen

 

"Terwijl we proberen uit te vinden wat we in vredesnaam moeten doen met onze geteisterde planeet, wordt dit college een denktank voor hoop en een motor voor een positieve visie!"

Bill McKibben, oprichter van 350.org

 

"Deze training gaf mij toegang, inzicht en ervaring in de meest recente visies en praktische toepassingen die op hun beurt een versterkend effect hadden op mijn doelstellingen en zelfvertrouwen in mijn carrière - en in het leven in het algemeen."

Hege Saebjornsen, Operationeel directeur duurzaamheid bij Ikea Engeland en Ierland