New Financial Inspiration, 15 april 2014

Dikwijls wordt de financieel adviseur vergeleken met de huisarts waarbij de parallellen eenvoudig te vinden zijn als het gaat om het beschermen, in stand houden en verbeteren van de (financiële) gezondheid. Toch zijn er ook wezenlijke verschillen.

Stel dat jij vandaag achter de tekentafel zit met de vrijheid de financiële branche opnieuw en volledig naar eigen inzicht te mogen inrichten. Hoe zou jij dan de volgende vragen beantwoorden?
Welke waarde en verantwoordelijkheden passen er volgens jou bij de adviesrol?
Welke waarde en verantwoordelijkheden passen er volgens jou bij de bemiddelingsrol?
Welke waarde en verantwoordelijkheden passen er volgens jou bij de aanbiedersrol?

Door de waarden en verantwoordelijkheden per rol te bepalen kan er vanuit een nieuw perspectief naar concrete oplossingen voor bestaande vraagstukken worden gezocht. Voor 15 april zijn we op zoek naar mensen die niet op de achterbank willen zitten maar zelf willen sturen. Daarom nodigen we jou uit om jouw kennis en inzichten met ons te delen.

Deze bijeenkomst van het New Financial Forum, hét platform van financieel dienstverleners die mee willen bouwen aan een gezonde en gerespecteerde financiële sector, wordt gefaciliteerd door Ozewald Wanrooij (Neutralis) en Willem Vreeswijk. Gastheer is Boudewijn van Uden, directeur Corporate Communicatie bij a.s.r. en tevens Ambassadeur van het New Financial Forum. Je bent vanaf 14.00 uur welkom aan de Archimedeslaan 10 te Utrecht. Het programma begint om 14.30 uur en om 17.00 uur sluiten we af met de netwerkborrel.

 

Inschrijven voor dit event is niet meer mogelijk.