New Financial Inspiration, 20 oktober 2016


Gewoon... Goed doen!

 

We kunnen de wereld maken die we verlangen. We hebben deze wereld waar we in leven immers zelf gecreëerd. Vinden we die wereld niet mooi, dan zijn wij daar verantwoordelijk voor. Willen we een betere wereld, dan zullen we zelf het voortouw moeten nemen.

De financiële sector staat vaak in een kwaad daglicht. De slechte kant heeft voortdurend de aandacht van politici, toezichthouders, media en consumentenorganisaties. Dat is een feit. Het is ook een feit dat veel financieel dienstverleners zich wel degelijk concreet inzetten voor een betere wereld. En daar is weinig of geen aandacht voor. De stichting New Financial Forum gaat dit veranderen. Door positieve initiatieven een podium te geven.

We are good and should be proud of it!

In samenwerking met Dazure biedt de stichting op 20 oktober 2016 initiatieven die de wereld mooier maken een podium. Initiatieven van mensen uit de financiële sector die minder draagkrachtigen ondersteunen, mensen met een arbeidsbeperking een kans geven, die andere mensen een mooie dag bezorgen, die vluchtelingen helpen, die jongeren begeleiden, die ouderen ondersteunen, die hun eigen buurt helpen opknappen of een helpende hand bieden in het buitenland. Al die mensen verdienen een podium. Om hun verhaal te vertellen. Om te inspireren. Om te laten zien waar de financiële sector ook voor staat. Om liefde zichtbaar te maken!.

Meld je bovenaan de pagina aan. Deze netwerk-, kennis- en inspiratiemiddag is voor Ambassadeurs van de stichting New Financial Forum gratis bij te wonen.

Niet-ambassadeurs betalen € 75,-.

 

Locatie: Aegon, Den Haag
Ontvangst: vanaf 13.00 uur
Aanvang: 13.30 uur