New Financial Inspiration, 5 oktober 2017

Tijd om te schakelen

 

Max Wohlgemuth Kitslaar reed op zijn zwart-witte Moto Guzzi uit 1976 in zes maanden van Chili naar New York en sprak met ondernemers van tweeëndertig bedrijven uit zes landen die de verantwoordelijkheid nemen om de wereld beter te maken. Over zijn avontuur schreef hij het boek ‘Tijd om te schakelen’, vertaald in het Engels en Spaans.

 

“Het belangrijkste is om te beginnen, om aan de slag te gaan. Bedrijven kunnen het zich niet veroorloven om af te wachten tot hun business model veroudert. En individuen kunnen het zich niet veroorloven om te wachten op een burn-out of een midlifecrisis.”

Winst en de wereld beter maken gaan volgens Max prima samen. “Rondom sociale innovatie heeft lange tijd een waas van hippies en softies gehangen. Die tijd is echt voorbij. Het gaat tegenwoordig om keihard geld. Het getuigt van zakelijke domheid als je niet aan de slag gaat met betekenisvol ondernemen”, aldus Max in een boeiend interview in de recente editie van het New Financial Magazine.

 

Laat je op donderdag 5 oktober 2017 inspireren door Max Wohtgemuth Kitslaar. Je bent vanaf 14.00 uur van harte welkom in de bijzondere locatie De Stadstuin, Europalaan 20, 3526 KS Utrecht, een verzamelgebouw van jonge, creatieve, betekenisvolle ondernemers. Het programma begint om 14.30 uur en om 17.00 uur sluiten we af met een borrel.

 

Wees er wel snel bij, want het aantal deelnemers is beperkt! Deelnemers krijgen het boek Tijd om te schakelen gratis mee naar huis.

 

Je kunt je bovenaan deze pagina aanmelden.

 

De toegangsprijs voor deze sessie (inclusief boek) is 75 euro, exclusief btw. Voor Ambassadeurs van het New Financial Forum is deze sessie gratis bij te wonen.

 

“Het getuigt van zakelijke domheid als je niet aan de slag gaat met betekenisvol ondernemen”