Positive Finance Day, 9 november 2017

Financiële dienstverleners zijn de levensader van een samenleving. Is die levensader gezond dan is de samenleving gezond. Wat voegen financiële dienstverleners toe om die samenleving ook in de toekomst gezond te houden? Hoogste tijd om in beeld te brengen wat er al gebeurt. Wat zijn de drijfveren van waaruit financiële instellingen opereren, wat is hun toevoegde waarde voor de samenleving en hoe maken ze dit waar?  Laat zien wat er is, deel kennis en laat je inspireren. Be good and show it.

 

De stichting New Financial Forum en Dazure nodigen je uit voor de Positive Finance Day van 9 november 2017 in Den Haag.


Dagvoorzitters van deze dag zijn acteur Loek Peters en Indra Frishert (Dazure). Loek is onder meer bekend van de rol van Berry in de hitserie Penoza. Daarnaast is hij initiatiefnemer van Maak de ander beter.

 

Met praktische inspiratie van Kees Klomp, een best practice van sociale onderneming Van Hulley, food for thought over blockchain technologie van Tey AI-Rjula (oprichter Tykn.nl) en internationale inspiratie van Amba Zeggen (Risk&Governance).

 

Met de uitreiking van de Positive Finance Award 2017 voor het initiatief dat de financiële sector het meest positief in het nieuws heeft gebracht. Met als juryleden: Indra Frishert (Dazure), Antoinette Kalkman (Flexfront), Alexander Koene (BR-ND) en Jack Vos (Luyten Adviesgroep). De jury wordt geassisteerd door tal van Spotters om de parels uit de financiële wereld te vinden, zoals Kim Cramer (BR-ND), Michael Dooijes (Startup Bootcamp Fintech, Cybersecurity), Pieter Ris (I-KYC, anti-money laundering), Petra Hoogerwerf (Veleda, auteur Échte winst), Gert Vasse, Odette Bakker (Dazure), Martin Koot (MoneyView), Jelle Jansons (Nationale-Nederlanden), Arjan Bijlsma (Dmfco), Justin Schlee (Anva), Amba Zeggen (Risk&Governance) en Gijs van Reeden (FlexFront).

 

De Positive Finance Day brengt het beste uit de sector naar boven. Be Inspired!

 

Vorig jaar organiseerden Dazure en de stichting New Financial Forum de Gewoon Goed Doen Dag, eveneens in Den Haag. 

 

Meld je bovenaan deze pagina aan. Deze netwerk- kennis- en inspiratiedag is voor Ambassadeurs van de stichting New Financial Forum gratis bij te wonen.

 

Niet-Ambassadeurs van de stichting betalen 75 euro, exclusief btw.

 

Locatie: Aegon, Den Haag
Ontvangst: vanaf 13.00 uur
Aanvang: 13.30 uur