Waardegedreven werken in een prestatiegerichte omgeving

Waardegedreven werken in een prestatiegerichte omgeving

 

Training High Performance Teams in samenwerking met Roy van den Anker (manager Alpina Group en trainer voor How Company)
 

Uitnodiging NFF 21 juni

 

Veel managers willen graag de omslag maken naar de nieuwe economie waarin waarden de drijfveren zijn. In de praktijk lijkt het echter een mission impossible om dit te integreren in een wereld van targets, KPI’s en andere financiële doelstellingen. Doelstellingen waarvan het overigens steeds meer moeite kost om die te behalen.

 

Hierin liggen echter juist de kansen. Heel veel mensen zijn op zoek naar zinvol en zingevend werken. De tijd dat salaris en financiële beloning de belangrijkste drijfveren waren zijn voorbij. Waardegedreven werken is in de huidige wereld dan ook juist dè sleutel om gezamenlijk tot resultaten te komen.

 

Dit handen en voeten geven is het onderwerp van de training High Performance Teams die de stichting New Financial Forum dinsdag 21 juni organiseert in samenwerking met Roy van den Anker (manager bij Alpina Group en trainer voor How Company). Wil jij in jouw organisatie het verschil maken? Dan is deze dag dè kans om te leren hoe.

 

In één dag leer en ervaar je als deelnemer waar de kansen liggen om weer vanuit waarden te handelen en hoe je die zelf en in je team kunt benutten. Dit uit zich in een sterke verbetering van samenwerking, innovatief vermogen en de eigen verantwoording van individuen en teams.
 

Praktische info:

Datum: 21 juni 2022

Tijd: 08:30 – 17:00 uur

Locatie: Verbond van Verzekeraars, Bordewijklaan 2, Den Haag

Gereduceerd tarief: NFF-leden: € 175 excl. btw, niet-leden: € 250, excl. btw

Aantal deelnemers: Maximaal 20,VOL=VOL

 

Over How Company: How Company brengt waarden, potentieel en organisatieambitie samen op een alledaags niveau. Mensen staan centraal , alleen dan kan het verschil gemaakt worden. De trainingsprogramma’s van How Company leren om jezelf en anderen in beweging te krijgen door communicatie en inzicht in overtuigingen, die iedereen heeft. De trainingen bieden pragmatische basic life skills die makkelijk en direct toepasbaar zijn zowel zakelijk als privé.

 

Over Roy van den Anker: Roy van den Anker werkt al 25 jaar in de financiële dienstverlening in verschillende rollen. In deze tijd heeft hij ervaren dat het vermogen om verbinding te kunnen maken en de menselijke factor voorop zetten de sleutels zijn om resultaten te boeken. Nog altijd werkzaam in de dagelijkse praktijk bij Alpina Group combineert hij dat met het werken als trainer voor How Company. Zijn missie: het terugbrengen van de menselijke maat op de Nederlandse werkvloer.

 

Meer weten? Bel of mail met Roy van den Anker (roy.vandenanker@heilbron.nl/0616428023) of Willem Vreeswijk (willem@newfinancialforum.nl/0610630149

 

Schrijf je in bovenaan deze pagina.