Your 100 Year Life documentaire

 

Exclusieve voorvertoning

 

‘Your 100 Year Life’

 

 Screenshot Your 100 Year Life

 

De stichting New Financial Forum en a.s.r. nodigen je uit voor de exclusieve besloten voorvertoning van de documentaire ‘Your 100 Year life’ van hoogleraar Theo Kocken. Na afloop van de film vindt er een dialoog plaats met Theo Kocken en alle aanwezigen. Schrijf je nu in voor deze unieke voorvertoning en dialoog.

 

De officiële wereldwijde première van deze film is uitgesteld en volgt na de coronaperiode, juist omdat dit impactvolle maatschappelijke onderwerp wereldwijd veel publiek verdient en veel mensen aan het denken moet zetten. Kocken kiest opnieuw voor een exclusieve vertoning bij de stichting New Financial Forum. In 2015 werd zijn documentaire Boom Bust Boom eveneens in besloten kring bij a.s.r. vertoond.

 

Zijn nieuwe documentaire gaat opnieuw over een zeer impactvol onderwerp. Bijna overal ter wereld bereiden we ons slecht voor op de alsmaar toenemende levensverwachting. Op een paar landen na zijn wereldwijd de pensioensystemen geheel inadequaat om het financieel risico van hogere levensverwachting op te vangen. Daarnaast zijn veel mensen wereldwijd slecht voorbereid op een mentaal, sociaal en fysiek actief leven en ook een purpose-vol leven op hogere leeftijd.

 

Deze documentaire geeft vanuit het perspectief van Japan, Ghana, Duitsland, Engeland en de VS stof te nadenken en inspirerende voorbeelden hoe beter om te gaan met onze ‘eeuw aan leven’.

 

Theo Kocken werkte van 2017 tot 2020 met een Engels filmteam aan de documentaire ‘Your 100 year life’. In 2015 produceerde hij met Terry Jones de documentaire Boom Bust Boom. Hij is hoogleraar risicomanagement aan de VU en oprichter (2000) van de Engels-Nederlandse risico- en pensioenspecialist Cardano.  Momenteel is hij voorzitter van de RvC van Stichting Cardano Development, dat zich richt op betere financial inclusion en een stabieler financieel systeem in ontwikkelingslanden.

 

De voorvertoning vindt op 18 mei 2022 plaats bij gastheer a.s.r. (Archimedeslaan 10; 3584 BA Utrecht). Ontvangst is vanaf 14.00 uur, filmvertoning start stipt om 15.00 uur. Dialoog met Theo Kocken vanaf 16.15 uur. Vanaf 17.00 uur napraten en borrelen. Toegangsprijs bedraagt 35 euro. Het event is gratis voor activators van het New Financial Forum en voor medewerkers van a.s.r.. Schrijf je wel in, organisatie en catering willen graag weten of er op je gerekend mag worden.

 

Schrijf je bovenaan deze pagina in en wijs ook anderen op deze belangwekkende documentaire voor samenleving én financiële sector.

 

 

 

 

 

&