Eline Hesse

Impact Coach, Financieel Activist, Documentaire maker

Eline Hesse

 

Mijn personal statement

Ik geloof dat je met je geld keuzes kan maken om de wereld te veranderen. Ik heb een documentaire gemaakt, Petrol Dollars for a Different Engine (50'), over mijn eigen zoektocht om mijn vermogen, gekregen van mijn vader die bij Shell werkte, duurzaam te herinvesteren. Dit was een enorme strijd en gaf mij ook veel inzicht in wat er mis is in het financiële systeem. Sindsdien zet ik mij in voor echt duurzaam, en meer geëngageerde vorm van investeren.

Als financieel activist zet ik mij in voor écht duurzaam investeren; door mijn opinie als spreker en op sociale media te delen maar ook door mij in te zetten bij de Sustainable Advisory Board van de ABN Amro. Hier probeer ik de bank te sturen om echt duurzame keuzes te maken voor de houdbaarheid van onze planeet.

Daarnaast werk ik ook als service designer bij Circular IQ, een software bedrijf dat bedrijven en overheden helpt bij circulaire data ophalen van de producten die ze hebben of kopen. Ons doel is om de circulaire economie aan te zwengelen en organisaties te 'empoweren' hun circulaire doelen daadwerkelijk waar te make

 

Recente posts

  • Eline Hesse

    Cursus Duurzaam Beleggen van start op 9 maart

    Bewust gaat op 9 maart van start met de online cursus Duurzaam Beleggen 2022. In...

  • Eline Hesse

    De toekomst van duurzaam investeren n.c. (na corona)

    Tijdens een vertoning van mijn documentaire Petrol Dollars for a Different Engin...